Verkopen

Uw onderneming verkopen

Wilt u uw onderneming verkopen? Dan onderzoekt LvH Corporate Finance of uw onderneming in alle opzichten klaar is om zo gunstig mogelijk gepositioneerd te worden. Wij kijken naar de financiële en juridische structuur, fiscale positie, elimineren eventuele risico’s en optimaliseren uw positionering. Ook kijken we naar marktomstandigheden en -ontwikkelingen met het oog op timing. Wij adviseren u over de meest kansrijke verkoopstrategie, waarbij zakelijke, maar ook persoonlijke aspecten een rol kunnen spelen.

Maatwerk is onze standaard bij de bepaling van de beste verkoopstrategie

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij zorgen vooraf voor een waardering om uw besluitvorming te vergemakkelijken. Gedurende het proces zorgen wij voor benodigde transactiedocumentatie (geheimhoudingsverklaringen, anonieme profielen, informatiememorandum, procesbrieven, etc) en organiseren wij de communicatie (besprekingen, management presentaties, virtuele datatroom, etc) met kandidaat kopers. Alle transactiedocumentatie dient de gekozen verkoopstrategie naadloos te ondersteunen. Wij wijken niet van uw zijde en adviseren u bij alle onderhandelingen tot en met de afronding van de overeenkomsten.

Meer weten? Neem Contact op

Familiebedrijf verkopen

Bijzondere aandacht verdient aandelenoverdracht binnen de familie of aan zittend management. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreide track record op dit gebied en adviseren met persoonlijke aandacht en gevoel voor de juiste verhoudingen. In alle gevallen kunnen wij u ondersteunen. Het verkopen of overdragen van een onderneming is immers niet zelden ook een emotioneel proces.

Internationale mogelijkheden

Op basis van ons netwerk en eigen onderzoek vinden wij samen met u geschikte kandidaat kopers. Dat kunnen strategische partijen zijn, zowel binnen als buiten uw branche, maar ook financiële partijen uit binnen- en buitenland. Door onze deelname in het wereldwijde Integra-netwerk is LvH Corporate Finance niet aan grenzen gebonden. Is de juiste match gevonden? Dan begeleiden en ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en afronding van de transactie. Multidisciplinair, dus ook op juridisch en fiscaal gebied, en, indien gewenst, in samenwerking met uw huisaccountant.