Over ons

Over ons

Werner Leermakers

Partner

Werner is een all round ‘hands-on’ adviseur met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van corporate finance en transactiebegeleiding. Gestart in 2000 bij Ernst & Young heeft hij alle facetten van transacties meegemaakt: koopbegeleiding, verkoopbegeleiding, (her)financiering en waardering. Zijn klantenkring bestaat uit (middelgrote) familiebedrijven, private equity en ondernemers op zoek naar investeringsmogelijkheden. Werner is gehuwd en vader van drie zonen.

Marc Brouwers

Partner

Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring in M&A dealmaking en corporate finance. Zijn ervaring omvat Nederlandse en internationale verkoop- en kooptransacties, fusies, joint-ventures, MBO- en MBI transacties, financieringen, herstructureringen, business reviews en waarderingen. Hij heeft gewerkt voor DGA’s en familiebedrijven in het MKB, private equity, overheden en internationale bedrijven. In 2017 heeft Marc zich verbonden aan LvH Corporate Finance. Daarvoor heeft hij gewerkt bij American Appraisal / Duff&Phelps (’12-'17), Ernst & Young (’00-'12) en als ondernemer zijn eigen adviesbureau gehad (’94-'99). Marc is gehuwd en vader van drie dochters.

Roeland Keser

Associate

Roeland is civiel jurist (RU Utrecht), en is sinds 2004 als ondernemer actief in private equity. Als Corporate Counsel voor de (destijds) beursgenoteerde fondsen SNT Group NV en Uni-Invest NV was hij betrokken bij effectuering van diverse overnames in binnen- en buitenland. Naast dealmanagement en corporate legal affairs, besteedde hij ook veel aandacht aan investor relations en aandelenoptieregelingen. Roeland werkt samen met LvH CF via zijn eigen onderneming: Keser Insight. De afgelopen jaren heeft Roeland zich met name bezig gehouden met het begeleiden van MBI-kandidaten, verkooptrajecten en (her)financieringen. Daarnaast heeft hij een focus op de voedingssector.